Vill du jobba som timvikarie?

Vi har behov av timvikarier inom barnomsorg, skola, lokalvård och kost. Som korttidsvikarie får du träffa många olika människor, knyta kontakter samt skaffa dig värdefull erfarenhet av flera olika verksamheter. Vi tittar på din utbildning och erfarenhet men även din personliga lämplighet. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift och du bör ha körkort.

Du anmäler ditt intresse via formuläret nedan. Om vi anser att du är lämplig som vikarie kallar vi dig för ett besök där du får berätta mer om dig själv och dina kunskaper.

Vi behöver timvikarier till

  • förskola
  • fritidshem
  • grundskola
  • gymnasieskola
  • kök
  • städ

Har du de egenskaper vi söker?

Som timvikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Vi tittar på vilken utbildning och erfarenhet du har men också personlig lämplighet. För att jobba som timvikarie bör du vara flexibel, stresstålig, pålitlig och ha en empatisk förmåga. Du bör ha körkort och du ska också ha fyllt 18 år.

Dessa handlingar behöver du ha

  • Id-handling, så som körkort, id-kort eller pass.
  • Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister i original. Blankett för att beställa utdrag ur belastningsregistret hittar du via länk på Polisens webbplats.

Blir det aktuellt för dig att arbeta som timvikarie kallar vi dig till ett besök där du får berätta vem du är och vad du kan. Då behöver du ha din id-handling och utdraget från polisregistret med dig.

Så här gör du en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som timvikarie gör du en intresseanmälan genom att fylla i uppgifterna i formuläret här.Svara med JA eller NEJ

Förskola 1-5 år, Förskoleklass, Fritidshem 6-12 år, Kök, Städ, Skola lågstadiet, Skola mellanstadiet, Skola högstadiet, Särskola, Assistent lågstadiet , Assistent mellanstadiet, Assistent högstadiet, Gymnasieskola, Assistent gymnasieskola, Gymnasiesärskola

Kontakt

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: kristina kristiansson