Kakor - Cookies

Vi använder kakor för att du ska få bästa möjliga funktion på den här webbplatsen. Innan du har godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda.

Lagen om elektronisk kommunikation

Enligt lagen (2003:389) om elektronisk kommunikation, ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur de kan undvikas.

Vad är en kaka?

En kaka är en textfil som webbplatsen begär att få spara på din dator. Kakan ger dig som besökare tillgång till olika funktioner, till exempel översättning av webbplatsens texter. Den ger även oss statistik över hur besökarna använder webbplatsen. Som till exempel hur många som besöker oss, vilka sidor som besöks och vilka sökord som används.

Kan jag säga nej till kakor?

Du kan stänga av kakfunktionen i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare.

Ändra dina inställningar

Du kan ändra dina tidigare godkända inställningar via knappen.

Kakor på andra webbplatser eller e-tjänster som vi länkar till

På arjang.se finns det länkar till webbplatser eller e-tjänster som använder andra kakor än de vi beskriver här. Läs mer om vilka kakor som används av respektive webbplats eller e-tjänst.

Kakor som används på arjang.se

Nödvändiga kakor – kakor som krävs för att webbplatsen ska fungera, dessa kan inte stängas av.

  • Sitevision, för att webbplatsens teknik ska fungera

Funktionella kakor – kakor som ger fler och förbättrade funktioner för besökarna.

  • Google translate, används för översättning av texter. Kakan tas bort när du stänger webbläsaren.
  • Funka Talande webb, används för att webbplatsens innehåll ska kunna läsas upp. Kakan sparar information om vilka inställningar du använder i tjänsten till exempel vilken hastighet texten ska läsas upp. Kakan som sätts heter Browsealoud.

Kakor för statistik – kakor som ger oss statistik över hur besökarna använder webbplatsen. Med hjälp av dessa kan vi förbättra prestanda och användarnas upplevelse av webbplatsen.

  • Siteimprove, används för uppföljning av besöksstatistik och vilka sökord som används på webbplatsen.
Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: gabriella alström