Årjängs kommun - nära till allt som betyder något.

Nära till allt som betyder något

Många av oss som bor, lever, verkar och besöker Årjängs kommun brukar säga att det är nära till allt som betyder något. Vad som betyder något är givetvis olika beroende på vem DU är.

För oss betyder närheten till naturupplevelser, fritidsaktiviteter, shopping, storstadsaktiviteter i Oslo, bra och prisvärda boenden, trygga uppväxtmiljöer, framstående skola och barnomsorg och ett växande och starkt näringsliv att vi kan erbjuda många människor just det som verkligen betyder något.

Vi vet att det livet inte passar alla och att det är ett livsstilsval som är unikt för varje människa. Vilket livsstilsval gör du och dina nära och kära? Tror du att du kan bli en riktig Årjängsbo? Gör gärna vår quiz som du finner längre ned på sidan.

Vill du veta mer?

Här har vi samlat information till dig som vill veta mer om hur det är att vara nära till allt som betyder något i Årjängs kommun.

Testa om du kan bli en riktig Årjängsbo!

Vilken personlighetstyp är du?

Gå till Quiz!

Längtar du hem?

Har du flyttat härifrån? Det finns så mycket som hänt sedan du var här sist och så mycket som vi vill berätta. Vi skulle gärna vilja visa dig allt som vi satsat på sedan du försvann.

Vad säger du? Ska det bli vi igen?

Jobba här - bo där

Årjängs kommun är Värmlands tillväxtkommun. En stor del av befolkningen bedriver eller är engagerade i företagande. Idag kan man säga att sysselsättningen inom det privata står på tre ben, tillverkning, handel och tjänster.

Vi har jobben - läs mer