Ett varierande utbud i centrum och i shoppingscentrum och närheten till storstaden Oslo gör att du har nära till allt som betyder något i Årjängs kommun.

Nära till shopping och storstad

Du vet väl om att Årjängs kommun har ett stort utbud av shopping?

Centralt i Årjäng hittar du butiker, apotek, restauranger och mycket mer. Bland annat har Årjäng Nordens största bröllopsbutik. Ett stenkast bort hittar du Töcksfors shoppingcenter med de största klädkedjorna, matbutiker och restauranger. Men inte nog med det - storstaden Oslo med ännu mer shopping och kulturutbud finns 1 timme och 40 minuter bort om du tar bussen. Det gör att du kan åka över dagen för att få storstadspuls och komma hem till lugnet igen samma dag.

Flytta hit!

Är du på väg att flytta till Årjäng? Här finns goda förutsättningarna att leva ett tryggt liv med närhet till skola och service. Årjängs kommun har ett strategisk läge mitt emellan Stockholm och Oslo, med Karlstad som är Värmlands residensstad, däremellan.

Söker du en befintlig bostad eller kanske en tomt för att bygga ett hus eller en gård? Här hittar du allt du behöver veta om bostäder, arbete, skola och annat smått och gott. Hjärtligt välkommen till Årjäng - En stolt tillväxtkommun!

Läs mer