Slussen i Lennartsfors

Upptäck Årjäng

Välkommen till Årjäng

Mittemellan Karlstad och Oslo, i ett sjörikt skogslandskap, hittar du Årjängs kommun. Upptäck ett av Europas finaste paddelvatten, över 300 km vandringsleder och vår nationella cykelled, Unionsleden. Låt dig ryckas med av vår stora passion för trav, ta del av en flera hundra år gammal marknadstradition och hälsa på vårt vänliga troll.

 

Upplev vår natur till fots!

Upplev naturen i din egen takt och och på ett sätt som passar dig. Njutvandra och bo på hotell, strosa stadsnära från skulptur till skulptur eller lev vildmarksliv i ett unikt naturreservat.

Läs mer

Unionsleden - Sveriges 4:e nationella cykelled

Du vet väl att Årjängs kommun har cykelleder från norr till syd!

Läs mer

1000 sjöar och en kanal!

Våra sjöar är långsmala, djupa och klara. De ramas in av vacker natur och kantas av mysiga samhällen. Anrika, pittoreska slussmiljöer, där du tydligt känner historiens vingslag, länkar samman sjöarna till en av Europas vackraste vattenvägar.

Läs mer


Ta en selfie med ett troll, paddla längs en av Europas finaste vattenvägar, bo i en förstklassig sovvagn, campa med infinitypool, cykla på Sveriges 4:e nationella cykelled...

… upplev Årjäng helt enkelt!

Shoppa i Årjäng och Töcksfors

Du vet väl om att Årjängs kommun har ett stort utbud av shopping? Centralt i Årjäng hittar du butiker, apotek, restauranger och mycket mer. Bland annat har Årjäng Nordens största bröllopsbutik. Ett stenkast bort hittar du Töcksfors shoppingcenter med de största klädkedjorna, matbutiker och restauranger. Hjärtligt välkommen till Årjäng!

Läs mer

Upptäck Årjäng!

Årjängs kommun är inte bara en centralort. Här finns ett stort urval av platser som är värt ett besök. Klicka dig vidare till nästa sida där du kan läsa vad som är unikt för varje plats. Hjärtligt välkommen till Årjäng!

Läs mer

Fritid och föreningsliv

Upptäck Årjängs kommun! Här finns vackra vandringsleder och ett stort utbud av föreningsaktiviteter.

Läs mer