Bo, leva och verka

Hjärtligt välkommen till Årjäng!

Årjäng är en stolt tillväxtkommun med närmare 10 000 invånare. Vi har ett strategiskt läge, mitt emellan Stockholm och Oslo. Utöver en oslagbar natur finns många besöksmål och bra shopping både i Årjängs centrum och i Töcksfors.

Här hittar du som redan bor i Årjäng eller du som är på väg att flytta hit allt du behöver veta.

Testa om du kan bli en riktig Årjängsbo!

Vilken personlighetstyp är du?

Gå till Quiz!

Flytta hit!

Är du på väg att flytta till Årjäng? Här finns goda förutsättningarna att leva ett tryggt liv med närhet till skola och service. Årjängs kommun har ett strategisk läge mitt emellan Stockholm och Oslo, med Karlstad som är Värmlands residensstad, däremellan.

Söker du en befintlig bostad eller kanske en tomt för att bygga ett hus eller en gård? Här hittar du allt du behöver veta om bostäder, arbete, skola och annat smått och gott. Hjärtligt välkommen till Årjäng - En stolt tillväxtkommun!

Läs mer

Bo i Årjängs kommun

Söker du en tomt för att bygga hus eller gård? Eller letar du efter en ledig bostad att hyra eller en bostadsrätt att köpa. Nedan finns mer information om olika boendeformer.

Här kan du ocskå följa alla spännande byggnationer i Årjängs kommun. Visste du att vi håller på att bygga en ny simhall i Årjäng och en skola i Töcksfors?

Fritid och föreningsliv

Upptäck Årjängs kommun! Här finns vackra vandringsleder och ett stort utbud av föreningsaktiviteter.

Läs mer

Evenemangskalender

Här kan du hitta alla våra evenemang och aktiviteter. Välkommen att upptäcka Årjängs kommun!

Läs mer

Upptäck platser i Årjäng

Årjängs kommun är inte bara en centralort. Här finns ett stort urval av platser som är värt ett besök. Klicka dig vidare till nästa sida där du kan läsa vad som är unikt för varje plats. Hjärtligt välkommen till Årjäng!

Läs mer