Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsida

Varumärket Årjäng

Varumärkesplattform och visuell identitet!

Vi vill att fler ska få höra mer om Årjäng! Vi hoppas att du vill vara en del av varumärket Årjäng och berätta om alla möjligheter som finns här.

På den här sidan hittar du Årjängs varumärkesplattform och visuella identitet i form av budskap, logotyper, färger, bilder med mera. Vi kommer att fylla på verktygslådan regelbundet utfrån önskemål. Målsättningen är att underlätta för alla som bor och verkar i Årjäng att på ett enkelt sätt marknadsföra Årjäng som en attraktiv plats. Allt material är givetvis fritt att använda.

För att öka platsens attraktivitet finns ett nyetaberat varumärkesteam. Målsättningen är att skapa en nära samverkan med platsens aktörer för att tillsammans bygga varumärket Årjäng!

Vill du veta mer? Välkommen att ta kontakt med vår kommunikationsenhet. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på den här sidan.

Varumärkesplattform

Varumärkesplattformen används tillsammans med varumärkets visuella identitet som ett verktyg för att på ett enhetligt sätt kommunicera Årjängs varumärke. På så vis kan vi tillsammans bygga ett starkt och positivt varumärke.

Läs mer

Varumärkets visuella identitet

Vill du vara delaktig i att bygga Årjängs varumärke? Då har du kommit rätt. Här finns material för dig som vill berätta mer om vilken fantastisk plats Årjäng är att bo, jobba, uppleva, etablera och driva företag i.

Läs mer om varumärkets identitet

Logotyper

Årjängs logotyp består av vårt inarbetade ”Å” tillsammans med texten Årjäng. Logotypen för platsens varumärke finns att ladda ner här.

Läs mer om logotyper

Bildgalleri

Här hittar du olika bilder från vackra Årjäng. Bilderna är fria att använda och kan enkelt laddas ner i olika format. Klicka på den eller de bilder du vill välja för nedladdning.

Besök bildgalleriet

Har du frågor om varumärket Årjäng?

Har du frågor om varumärket Årjäng är du välkommen att kontakta vår kommunikationsenhet.

Rose-Marie Fältskog
Kommunikationsansvarig, Kommunikationsenheten
E-post: rose-marie.faltskog@arjang.se
Telefon: 0573-141 51