Pris

En tiokrona i focus.
iStock

Fiberanslutning i centrala Årjäng

Ordinarie pris för efteranslutningar är 24 500kr för en privat villaanslutning. Anslutningsavgiften betalar du efter att fiberanslutningen är installerad. Välkommen att kontakta oss för mer information eller ladda ned vår beställningsblankett här: Beställningsblankett. , 290 kB.

För att kunna säkerställa en kvalitativ drift och service av fibernätet utgår en serviceavgift på 50 kr/månad och anslutning. Anslutningsavgiften betalar du efter att fiberanslutningen är installerad.

Förläggning av fiberkabel utförs ända fram till husvägg om Fastighetsägaren så önskar. Upp till 45 meter i mjukt underlag och grovåterställning ingår i avgiften. Därefter tillkommer ytterligare kostnader. Vi utför även husinstallationen där utrustningen placeras strax innanför yttervägg.

Flerfamiljs-/hyreshus, bostadsrättsföreningar, företag och ideella föreningar

Självklart ansluter vi alla fastigheter och är du fastighetsägare till ett flerfamiljs-/hyreshus, ett företag, representant för för en bostadsrättsförening eller ideell förening kontakta oss för en offert och avtal.

Landsbygdsnät

För anslutningar på landsbygden och i Töcksfors samarbetar Årjängs Nät med lokala fiberföreningar. Pris för anslutning beror på många faktorer och därför lämnas offert i varje enskilt fall till dig från din förening. Vill du ansluta dig så gör du en anmälan på Nordmarkens Fiberförenings hemsida nordmarkensfiber.se Länk till annan webbplats.

Kontakt

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: ewa adolfsson