Anslut dig

Årjängs Fibernät

Vi blir allt mer beroende av en bra internetuppkoppling och allt fler väljer att ansluta sin fastighet till fiber. Fördelarna med fibern är många, framförallt den höga kapaciteten och jämna hastigheten den erbjuder. När din bostad är ansluten med fiber öppnar sig en ny värld av möjligheter och du får tillgång till tv med mängder av interaktiva funktioner, supersnabbt bredband med ända upp till 1000 Mbit/s och bredbandstelefoni. Med en anslutning till Årjängs Fibernät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller Internet, TV och telefoni.

 

Årjängs Fibernät, ett öppet nät där du kan välja mellan flera tjänsteleverantörer som konkurrerar på lika villkor. Med fiber från Årjängs Nät får du höga kapacitet och jämn hastighet vilket möjliggör interaktiva TV-funktioner, bredbandstelefoni och snabbt bredband upp till 1000 Mbit/s.

Fiberföreningar

Nio ekonomiska föreningar i kommunen bygger och förvaltar fibernät för sina medlemmar. Sex av dessa finns representerade i Årjängs Fibernät.

Läs mer

Gräva på din fastighet

Glöm inte att beställa kabelutsättning i god tid innan du börjar gräva!

Läs mer

Beställning av fiberanslutning

Vill du ansluta dig till Årjängs Fibernät ska du anmäla din fastighet till Årjängs Nät eller en lokal fiberförening.

Läs mer

Felanmälan

Årjängs Nät levererar inga tjänster till dig som slutkund. Vi kan därför inte besvara frågor som berör fel i tjänsterna. Har du problem med din tjänst och vill göra en felanmälan vänder du dig direkt till din tjänsteleverantör.

Läs mer