Vill du jobba som vikarie?

Vårdpersonal, undersköterskor, vikare på äldreboende.
Vårdpersonal, undersköterskor, vikarie på äldreboende

Här finner du information om hur det är att arbeta som vikarie i Årjängs kommun och vilka verksamheter som är i behov av vikarier.

Det saknas fortfarande vikarier inom stöd och omsorg i Årjängs kommun under sommaren. Nu söker vi fler personer som kan tänka sig att göra en insats för att vår ordinarie personal ska få sin välbehövliga semester.

Att jobba som sommarvikarie

Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänst utför du omsorg och service samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter i den enskildes hem. Hemtjänsten hanterar också trygghetslarm. Dokumentationen sker i våra verksamhetssystem Life Care och Life Care mobil hemtjänst. I arbetet ingår bilkörning och man måste klara av att köra även i mörker samt vid dåliga väderförhållanden. Låter det intressant? Bli då en av våra semestervikarier.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Gör intresseanmälan i formuläret nedan

I år erbjuder vi extra sommarersättning

Som semestervikarie inom funktionsstöd, hemsjukvård, korttidsavdelning, socialpsykiatri och hemtjänst erbjuder vi i år en exklusiv sommarersättning. För att ta del av detta generösa erbjudande behöver du arbeta minst 8 veckor under perioden 17 juni till 11 augusti 2024. Då belönar vi din insats med en extra sommarersättning på 8000 kr.

Att jobba som timvikarie

Som timvikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Vi tittar på vilken utbildning och erfarenhet du har men också personlig lämplighet. För att jobba som timvikarie bör du vara flexibel, stresstålig, pålitlig och ha en empatisk förmåga. Du bör ha körkort och du ska också ha fyllt 18 år.

Vi behöver timvikarier till:

  • Hemtjänst
  • Korttiden
  • Hemsjukvården
  • Socialpsykiatrin/Boendestöd
  • Personlig assistans
  • LSS boende
  • LSS Dagligverksamhet
  • LSS Korttids/Fritids
  • Dagverksamhet för dementa

Så här gör du en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som timvikarie gör du en intresseanmälan genom att fylla i uppgifterna i formuläret här.
Vilket/Vilka språk behärskar du i tal och skrift.

Svara med JA eller NEJ


Sommarvikarie, Hemtjänst, Korttiden, Hemsjukvården, Socialpsykiatrin/Boendestöd, LSS boende, LSS Dagligverksamhet, LSS Korttids/Fritids, Personligassistent, Oasen Demensdagvård.

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: zandra vestlund