Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsida

Senaste nytt i Årjäng

Här hittar du aktuella nyheter och information om viktiga händelser i Årjäng. Välkommen till Årjängs kommun!

Läs mer

Årjängstrollet fyller 50 år!

Detta ska vi fira med pompa och ståt. Var med och fira vår vänligaste och störste invånare på hans dag. Det bjuds på ett fullspäckat program.

Läs mer

Omvärldsläget i Europa

Här finns samlad information med anledning av säkerhetsläget i Europa.

Läs mer

Årjäng har minst skadegörelse i Sverige

Årjäng har minst skadegörelse i hela landet med 3,7 anmälda brott per tusen invånare, enligt den gemensamma rapporten från MSB och SKR "Öppna Jämförelser - Trygghet och säkerhet 2021".

Läs mer

Årjäng - Sveriges bästa kommun för unga att bo i

Årjängs kommun rankas högst på listan över kommuner där det är bäst för unga att bo. Här kan du läsa mer om resultatet i undersökningen.

Läs mer

Möjligheter och sevärdheter

I Årjängs kommun är allt möjligt! Vi har ett strategiskt läge mitt emellan två storstäder - Stockholm och Oslo. Årjäng är en underbar ort i Värmland som du bara måste upptäcka!

Hästkraft 2022

I Årjängs kommun bjuder vi in till flera årliga evenemang. Först ut 2022 är Hästkrafthelg! Här kommer du snart att kunna ta del av årets program.

Läs mer om Hästkraft 2022

Ny simhall i Årjäng

Årjängs kommun bygger en helt ny simhall. I simhallen kommer det att finnas en 25 meters bassäng med 6 stycken simbanor och en trampolin, en mulitbassäng och en relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Nu ser vi fram emot invigningen 2024!

Läs mer om Simhallen

Ta en skulpturpromenad!

Skulpturpromenaden förenar kultur och motion - en promenad för kropp och själ helt enkelt. Upptäck 13 vackra konstverk av svenska och internationella konstnärer på en 3 km lång runda.

Läs mer om Skulpturpromenaden

Evenemangskalender

I Årjäng händer det alltid något spännande. Här kan du följa evenemang och aktiviteter varje dag. Hjärtligt välkommen!

Läs mer om evenemang