Visit Årjäng

logga visit årjäng
www.visitarjang.se

Vi arbetar aktivt med att attrahera besökare och stärka kommunens platsvarumärke.

Vi marknadsför kommunens turistiska utbud i många olika kanaler - både digitalt och i form av trycksaker. Här är några exempel på hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig att synas:

Här marknadsför vi allt som har med besöksnäring att göra, sidan uppdateras löpande och innehållet följer årstiderna. I början av varje år uppdaterar vi besöksnäringsföretagens information såsom priser, nyheter och öppettider - oftare om du som företagare lämnar in ändringar. Alla produkter vi publicerar syns även på visitvarmland.se. Saknar du dina produkter på visitarjang.se? Maila oss på turist@arjang.se så ordnar vi det.

Evenemang

Webbplatsen har även en evenemangskalender där vi publicerar alla evenemang som skickas in till oss. Vill du ha med ditt evenemang maila till turist@arjang.se

Broschyrer

Vi tar varje år fram en besökskarta för vår kommun där alla aktörer inom besöksnäringen listas.

Vi tar själva fram ett antal tematiska broschyrer som vi vet efterfrågas av besökare. Rundturer och Vandra i Årjängs kommun är exempel på detta.

På facebooksidan tipsar vi om olika aktiviteter, evenemang och annat som lockar besökare.

Kampanjer

Vi har under de senaste åren drivit kampanjer på facebook. Här är Norge och Trestadsområdet prioriterade marknader.

Spridning av information

För oss är det viktigt att den information som besökaren efterfrågar finns nära tillhands där besökaren befinner sig. Förutom digital närvaro distribuerar vi därför varje år ut material till alla våra anläggningar. På Töcksfors Shoppingcenter finns borschyrer året om.

InfoPoint

Vi har fyra InfoPoints, Hotell Årjäng, NäraDej i Östervallskog, ICA i Svensbyn och Bergstugan i Lennartsfors. Förutom att de tillhandahåller informationsmaterial i våra broschyrställ besvarar personalen besökarnas frågor och ger tips om besöksmål i vår kommun.

Digitala skärmar

Tre av våra InfoPoints har även digitala skärmar där vi marknadsför vår kommun året om.

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: elenor karlsson