Utveckla och starta företag

Startlinje
Starta och utveckla företag är en spännande resa

För dig som vill utveckla ditt företag eller om du funderar på att starta eget finns flera möjligheter till hjälp på vägen.

Vill du utveckla ditt företag?

Är du redo för nästa steg och vill utveckla ditt företag? Då finns det flera nyttiga kontakter och organisationer som kan hjälpa dig en bit på vägen.

Funderar du på att utveckla ditt företag? Som etablerad företagare finns det en hel del att tänka på. Därför har vi samlat länkar här (längre ned på sidan), både till lokala, regionala och nationella organisationer. Ta gärna kontakt med näringslivsutvecklaren om du har någon fundering.


Från idé till handling

Det är spännande funderingar som kan öppna dörren till en helt ny värld. Men det är också funderingar som kräver en hel del undersökningar och förberedelser. Hur ser marknaden ut, vilken bolagsform är bäst och var kan du söka finansiering?

Starta eget

Vi är en del av NyföretagarCentrum Västra Värmland. Du som vill starta företag kan delta på de starta-eget-kurser som anordnas vår och höst.

Starta och driva eget kurs

Den 29 april drar vårens starta & driva eget kurs igång.
Läs mer här

Du kan även kontakta vår nystartsrådgivare, Magnus Olsen för ett personligt samtal eller möte.
Tel: +46 (0)76 021 12 92
E-post: magnus.olsen@nyforetagarcentrum.se
Eller boka din tid här: www.bit.ly/nystartrådgivare_VästraVärmland Länk till annan webbplats.

Råd och tips

Ett annat viktigt verktyg är webbportalen Verksamt, där olika myndigheter gått samman och ger svar på det mesta oavsett om du ska starta, driva eller utveckla. Här hittar du en bra mall för en affärsplan och det kan du även göra på Almis webbplats under Företagsskolan.

Du är även varmt välkommen att kontakta oss på Näringslivsenheten.

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: elenor karlsson