Tjänster

Distansstudier
Mostphotos

I vårt fibernät väljer du själv vilka tjänster du vill ha i form av internet, telefoni och tv.

Tv via fiber är minst lika revolutionerande som övergången från svart-vit till färg. I praktiken förvandlas din tv till en uppkopplad underhållningscentral, där du kan se dina favoritprogram när du vill, hyra film med fjärrkontrollen, lyssna på all världens musik och se hdtv.

Kika runt i vår Tjänsteportal Länk till annan webbplats. för att se vilka erbjudanden som finns.

Med Årjängs Fibernät får du ett riktigt kraftfullt bredband, så att du kan utnyttja alla dina fibertjänster - och allt det internet har att erbjuda - fullt ut. Du kan streama musik och film, spela online med superkort svarstid, skicka och ta emot tunga filer och surfa på internet - och bäst av allt är att du kan göra allt samtidigt.

Flera av våra tjänsteleverantörer kan erbjuda anslutningar ända upp till 1000 Mbit/s redan idag - mer än tillräckligt för allt du kan vilja använda internet till. Kika runt i vår Tjänsteportal Länk till annan webbplats. för att se vilka erbjudanden som finns.

Bredbandstelefoni
Bredbandstelefoni fungerar precis som ett traditionellt teleabonnemang. Du ringer som vanligt med din vanliga telefon och ditt vanliga telefonnummer, men via din fiberanslutning. Fördelen med bredbandstelefoni är att den fasta avgiften är betydligt lägre än vid telefoni via koppar.

Prioriterad Telefoni (IP-telefoni)
Prioriterad telefoni betyder att telefonin över fibernätet alltid garanteras utrymme i kommunikationen och kan inte störas av andra tjänsters krav på utrymme.
Här är variationerna väldigt stora och det är svårt att ge en sammanfattande bild på tjänsternas innehåll. Vi hänvisar därför till tjänsteleverantörernas egen kundtjänst och deras webbplatser för mer information.
Kika runt i vår Tjänsteportal Länk till annan webbplats. för att se vilka erbjudanden som finns.

Kontakt

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: marie andersson