Solängen
Solängen

Lediga bostäder

Bostäder i Årjäng och Töcksfors

Årjängs Bostads AB erbjuder boende som passar för alla och bidrar till att skapa levande mötesplatser. Att bo hos oss innebär, oavsett om du bor i Årjäng eller Töcksfors, stabilitet och långsiktighet. Vi jobbar hela tiden för att bli bättre och skapar boende för framtiden.

Bostadsområden

Oavsett vilket område du väljer att bo i är det nära till både shopping och friluftsliv. Både sommar och vintertid kan du njuta av ett stort sjösystem och flera skogsområden - vandringsleder, bärplockning, skidspår och slalombacke finns nära till hands. Sveriges vackraste travbana ligger i Årjäng. Kommunen har ett brett fritids- och kulturliv med bland annat folkhögskola, bibliotek, badhus och idrottsföreningar. Näringslivet är stort och varierat. Närheten till Norge har positiv betydelse för både handel och arbete.

Läs mer

Lediga lokaler och lägenheter

Söker du bostad i Årjäng eller Töcksfors?

Bo i Årjäng

Hos oss finns allt ifrån barn- och familjevänliga områden med egen ingång till traditionellt trapphusboende. Gemensamt för alla bostäder är trivsel och tryggt boende.
Välkommen som hyresgäst hos oss!

Läs mer om våra bostadsområden i Årjäng

Att bo i Töcksfors

Från centrala Töcksfors har du 9 mil till Oslo, 12 mil till Karlstad och 26 mil till Göteborg. Inom gångavstånd finns restauranger, shopping, vårdcentral, förskola och skola. Utanför knuten finns fina promenad- och cykelstråk.

Läs mer om våra bostadsområden i Töcksfors

Hyrespolicy

Årjängs Bostads AB vårdar och utvecklar hyresrätten så att den upplevs som en eftertraktad boendeform. Alla skall ha lika rätt och möjlighet att söka bostad hos Årjängs Bostads AB. Vi skall bidra till att skapa trivsamma, trygga områden och nöjda hyresgäster för alla kategorier av samhällets invånare.

Läs mer om vår hyrespolicy