Driftsmeddelande

Vattenläcka i Töcksfors

På grund av avbrott på råvattenledning i Töcksfors ber vi boende på orten att använda vatten sparsamt!

Driftsmeddelande

Vattenläcka i Töcksfors

På grund av avbrott på råvattenledning i Töcksfors ber vi boende på orten att använda vatten sparsamt!

Årjängs kommun deltar i SCB:s medborgarundersökning

Tyck till om Årjängs kommun
Tyck till om Årjängs kommun

I höst deltar Årjängs kommun i Statistikmyndighetens SCB, årliga medborgarundersökning. Enkätundersökningen kommer skickas ut till utvalda kommuninvånare.

Synpunkter på kommunen

SCB:s medborgarundersökning är en attitydundersökning som görs på uppdrag av kommuner för att mäta hur kommuninvånare tycker och tänker om sin kommun. Undersökningen ger svar på hur invånarna bedömer att kommunen sköter sina verksamheter, hur politiker och tjänstemän sköter sitt uppdrag och om invånarna anser sig kunna ha insyn och inflytande på kommunala beslut och verksamheter. Resultatet från undersökningen används av Årjängs kommun för att göra vår kommun ännu bättre.

Slumpvist utvalda

Under de närmaste veckorna kommer 1000 slumpvist utvalda kommuninvånare över 18 år att få hemskickat SCB:s undersökning i brevlådan. De första utskicken går ut sista veckan i augusti och löpande in i september. I det första utskicket är det information och inloggningsuppgifter till webbenkäten. Om du inte svarat via webbenkäten så kommer SCB skicka ut en pappersenkät senare.

Glöm inte att besvara enkätfrågorna om du är utvald, på så sätt kan du vara med och påverka Årjängs kommun till det bättre.

Tidigare resultat

Årjängs kommun har tidigare deltagit i SCB:s medborgarundersökning. Förra året var det 346 personer av 1000 utvalda som svarade på undersökningen i Årjängs kommun. Genom den öppna och kostnadsfria databasen Kolada Länk till annan webbplats.kan du ta del av resultatet från förra årets undersökning. I Kolada kan du också jämföra svaren från invånarna från de andra kommunerna.

Vid frågor gällande medborgarundersökningen eller Kolada vänligen kontakta Sven Erik Sköld.

Kontakt

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: erika ståhl