Lyssna

ViPR

Här tränar du en funktionell träningsform som förbereder dig i dina vardagliga rörelser och aktiviteter. Du tränar rörelser i alla riktningar med en ViPR som belastning.

Personer som tränar ViPR i en träningslokal

Foto: Camilla Snahr

ViPR (Vitality, Performance, Re-conditioning)

ViPR är funktionell träning med särskilda gummirör av olika vikter. Du lyfter, släpar, välter och svingar din ViPR mot, med och genom gravitationen. Det kallas "Loaded Movement", och betyder att du rör dig i alla riktningar med belastning.
ViPR 3D är repetitionsbaserad träning i takt till musik och ViPR Athletic är stationsbaserad intervallträning i eget tempo på tid. Hos oss tränar du en blandning av dessa träningsformer. ViPR kan också förekomma i cirkelpass eller med din personliga tränare.

De flesta kan träna ViPR

ViPR finns representerat i träningsprogram för hockeyspelare, golfspelare, brandmän likväl som för gravida eller som rehabträning. Genom valet av ViPR'ns vikt, ditt tempo och längden i ditt rörelseomfång, kan du med 46 olika grepp och 9000 övningar hitta något för just dig!

Detta tränar du

Med Loaded Movement-träning tränar du din styrkeuthållighet, kondition, mobilitet, stabilitet, bindväv och ditt nervsystem. ViPR gör dig mer förberedd för vardagliga rörelser och aktiviteter så som att lyfta matkassar och barn, skotta snö eller kanske bli snabbare i fotbollsmatchen?

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 23 maj 2017

Kontakter