Lyssna

P.E.One, P.E.Performance

Här tränar du rörelsedaserad och 3-dimensionell träning. Du tränar rörelser i olika riktningar med hjälp av Procedosmattan.

P.E.One (Procedos Elements One) P.E.Performance

P.E.One är en rörelsebaserad och 3-dimensionell träningsform där du tränar på en matta (Plattform 9) som har nio punkter med siffrorna 1-9 och olika grader från 0 till 180. Du jobbar med hela kroppen i rörelser med eller utan viker. Fokus ligger på höftens rörelse där du böjer, sträcker, inåt- och utåtrotation samt höften ut åt sidan. P.E.One är 3D träning som ökar och utvecklar din funktionella styrka. Under 45 minuter kommer du göra övningar du känner igen från din vardag, idrott och fritid. du belastar och ökar intensiteten individuellet med vikter.

P.E.Performance genom att jobba efter progression i uthållighet, styrka och explosivitet i 3D träning så får du en utvecklande träning. Klassiska styrketräningar från gymmet har vi plockat in i gruppträningen och du belastar individuellt i med vikter. 

De flesta kan träna P.E.One,P.E.Performance

P.E.One passar de flesta då du genom val av vikter, längden i ditt rörelseomfång och hur långt ner du går i en övning, anpassar träningen till din egna förmåga.

Detta tränar du

Med Procedosmattan tränar du rörlighet, balans, styrka, kondition och stabilitet. P.E.One, P.E.Performance gör dig mer förberedd för vardagliga rörelser och aktiviteter.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 23 augusti 2021

Kontakt