Hem/Invånare/Uppleva & göra/Idrott, motion och friluftsliv/Årjängs Bad & Friskvårdscenter
Lyssna

Bad och friskvårdscenter öppet för födda 2002 och yngre samt rehab

Delvis öppet för vissa målgrupper enligt gällande nationella rekommendationer angående Covid-19.

Viktig Information

Från och med måndag 15 februari så får de som är födda 2002 och yngre börja träna på gymmet på bad och friskvårdscenter. Även rehabträning med någon form av intyg (läkarintyg, sjukgymnast eller liknande). Det görs en avstämning efter en vecka om andra upplägg är aktuella. För övriga åldersgrupper så är bad och friskvårdscenter fortsatt stängt. Vi följer de riktlinjer som regeringen och folkhälsomyndigheten ger oss kommuner. Vi följer utvecklingen och när det blir ändringar åt ena eller andra hållet så kommer vi att uppdatera informationen. Regeringen har som mål att var annan vecka komma med nya direktiv.

Detta gäller:

Gymmet är öppet 07.00-20.00 måndag, tisdag, onsdag och torsdag.                                        Fredagar är det öppet 07.00-15.00.

Det finns en ringklocka vid dörren som du ringer på och personal kommer och släpper in. Du kommer ombytt då vi inte har omklädningsrummen öppna.                                                                Max 8 personer får vara på gymmet samtidigt.                                                                             Kom inte om du har symptom, god handhygien och torka av maskinerna och redskap när du är klar på en station.  

 

Vi har nu pausat alla autogirodragningar på gymkort. När vi kan öppna igen så kommer autogirodragningarna börja först efter så lång tid som vi hållit stängt.

Ta hand om er, tvätta händerna och håll avstånd. 

Hälsningar personalen samt kultur och fritidschefen

Simbassängerna är stängda

Aktiviteter, kurser och träningspass (Inställt

  • bastu
  • olika typer av massage
  • gym och instruktörsledda träningspass (mer information hittar du under Friskvårdsaktiviteter) 
  • ljusterapirum och torrvattenmassagesäng

Trivselregler

Hos oss är fotografering inte tillåtet utan personalens tillåtelse. Detta gäller hela anläggningen!

Du tar av dig skorna i entrén. Du sätter upp dem på skohyllan eller tar med dem till klädskåpet. I omklädningsrummet hänger du upp dina kläder på krokar eller i låsbart klädskåp (Hänglås finns att köpa i receptionen eller ta med ett eget). Du ansvarar själv för dina värdesaker.
Det är inte tillåtet att ta med glasflaskor och porslin in i duschrum. Det är inte tillåtet att dricka alkohol i lokalerna.

Försäljning i receptionen

  • kaffe och dricka
  • glass och godis
  • hänglås
  • simglasögon och andra badartiklar 
  • schampo, tvål och hygienartiklar

Hyra badkläder

Du kan också hyra badlakan till en kostnad av 20 kronor styck.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 22 januari 2021

Kontakt

Mer information