Hem/Invånare/Uppleva & göra/Hästkrafthelg
Lyssna

Hästkrafthelg fortsätter pausen och satsar inför 2022

Hästkraft tar en paus även 2021. Utifrån rådande omständigheter och myndigheternas rekommendationer gällande covid-19 är samarbetsparternas bedömning att det inte går att genomföra eventet med bibehållen kvalitet.


Samarbetsparterna Årjängstravet, Hotell Årjäng, Motorklubben i Årjäng, Holmedals Veteranklubb och Årjängs kommun, har vid det senaste styrgruppsmötet tagit beslut om att ta en paus även 2021 och istället satsa på en utveckling inför nästa år. Anledningen till beslutet är bland annat att vi inte kan få tillstånden för att genomföra eventet och de restriktioner som ligger just nu gäller över sommaren.

Extra satsning inför Hästkrafthelg 2022

Inför nästa år planerar samarbetsparterna att göra en extra satsning på eventet och utveckla Hästkrafthelg 2022. Det finns flera spännande idéer som kommer att utvecklas under året.

Stortravet körs som vanligt

Årjängstravet arrangerar för tillfället travtävlingar utan publik. Stortravet med V75 den 17 juli kommer köras, men vi vet inte ännu om det blir med publik eller ej. Slutligt besked kommer Årjängstravet att gå ut med när det får besked.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 18 februari 2021

Kontakt


 • Kommunikationschef
  Kommunchefens stab
  Direkt: 0573-141 25

 • Kultur- och fritidschef
  Direkt: 0573-141 33
  Storgatan 66
  Box 906
  672 29 Årjäng