Lyssna

Välkommen till våra bibliotek

Biblioteken är en mötesplats som är till för alla, barn och vuxna, unga och gamla. Här finner du kunskap, upplevelser och avkoppling. På biblioteken kan du låna böcker, tidskrifter, filmer och ljudböcker eller bara ta det lugnt för en stund. Du kan också läsa dagstidningar, låna dator, släktforska och ta del av våra utställningar och evenemang.

Bild på flicka som studerar

Kommunens bibliotek

Biblioteken finns i Årjäng och Töcksfors. Huvudbiblioteket i Årjäng ligger centralt, vid nya torget. Huvudentrén är från torget, men det finns också en mindre entré från Storgatan. Biblioteksfilialen i Töcksfors ligger vid Töcksfors torg.

Biblioteket hemifrån

Med en dator och Internet kan du söka, låna om och reservera böcker var du än är. Du kan också fråga biblioteket on-line, låna e-böcker och e-musik och mycket mer. Det enda du behöver är ett lånekort och en pinkod som du får av biblioteket. Bibliotekswebben fungerar som ett 24-timmarsbibliotek och gör det enklare för dig att använda biblioteket hemifrån. I samarbetet ingår alla kommunbiblioteken i Värmland och det går bra att låna i ett bibliotek i en kommun och lämna tillbaka i ett annat.

Läs dagstidningar och tidskrifter

Dagstidningar och tidskrifter finns på våra bibliotek. Med ett lånekort kan du också läsa dagstidningar och tidskrifter i din surfplatta eller mobiltelefon. Läs hur du gör här:
Bibliotek Värmland  eller kom in så hjälper vi dig.

  

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 21 september 2018

Evenemang

Bibliotekslagen

Läs bibliotekslagen här

Så hanterar biblioteken dina personuppgifter

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Nu finns det WIFI i våra bibliotek!

Följ oss på Facebook

Facebook