Hem/Invånare/Omsorg & hjälp/Vill du jobba som timvikarie?
Lyssna

Vill du jobba som timvikarie?

Vi har behov av timvikarier inom Hemtjänst, LSS-verksamheten och Korttidsboende vid sjukdom. Som korttidsvikarie får du träffa många olika människor, knyta kontakter samt skaffa dig värdefull erfarenhet av flera olika verksamheter. Vi tittar på din utbildning och erfarenhet, men också din personliga lämplighet. Du anmäler ditt intresse via formuläret nedan. Om vi anser att du är lämplig som vikarie kallar vi dig för ett besök där du får berätta mer om dig själv och dina kunskaper.

Vi behöver timvikarier till

  • Hemtjänsten
  • LSS (Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade)
  • Korttidsboende vid sjukdom

Har du de egenskaper vi söker?

Som timvikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Ju mer tillgänglig du är desto större chans har du att få jobb. Vi tittar på vilken utbildning och erfarenhet du har men också personlig lämplighet. Inom Hemtjänsten är det krav på att du har giltigt körkort. För att jobba som timvikarie bör du vara flexibel, stresstålig, pålitlig, genuint intresse för andra människor och ha en empatisk förmåga. Du ska också ha fyllt 18 år.

Dessa handlingar behöver du ha 

  • Id-handling, så som körkort, id-kort eller pass.
  • Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister i original. Blankett för att beställa utdrag ur belastningsregistret hittar du via länk på Polisens webbplats.

Blir det aktuellt för dig att arbeta som timvikarie kallar vi dig till ett besök där du får berätta vem du är och vad du kan. Då behöver du ha din id-handling och utdraget från polisregistret med dig.

Så här gör du en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som timvikarie gör du en intresseanmälan genom att fylla i uppgifterna i formuläret här.

Dina personuppgifter

Uppgifter som du lämnar och även uppgifter från folkbokföringen förs in i ett dataregister med syfte att handlägga din ansökan. Endast ett fåtal personer med särskild behörighet har tillgång till registret. Vi följer de lagar som finns till för att skydda din integritet.

Så här hanterar vi dina personuppgifter.

Jag anmäler mitt intresse för att arbeta som timvikarie

Förnamn och efternamnFödelsedatum (ååmmdd)AdressPostnummer och ortMobilnummerE-postadressModersmålUtbildningPraktik, anställningarKörkort
(Obligatoriskt fält)

Jag är mest intresserad av
(möjligt att välja flera) (Obligatoriskt fält)


         
Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 14 maj 2020

Kontakt

Polisens belastningsregister