Hem/Invånare/Nyhetslista invånare/Covid-19 smitta hos stöd och omsorg i Årjängs kommun
Lyssna

Covid-19 i Årjängs kommuns verksamheter

Publicerad 2020-11-04 15:11

UPPDATERING 2020-11-25
I fortsättning kommer denna nyhetssida attt uppdateras på respektive verksamhets sida för information om Covid-19. Det sker under sidorna FAQ Stöd och Omsorg samt  FAQ Barn och utbildning. Till höger på denna sida finns länkar till dessa sidor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPPDATERING 2020-11-12 - 09:20
Ett nytt fall av Covid-19 smitta har upptäckts hos en av den administrativa personalen på Nordmarkens skola. Smittspårningsarbetet följer nu de rutiner som finns och genomförs av både verksamheten och Smittskydd Värmland.  Skolledningen arbetar med informationsinsatser. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Publicerad 2020-11-04 - 15:11
Efter provtagning har det visat sig att vi i Årjängs kommun nu drabbats av de första fallen av Covid-19 smitta inom stöd och omsorg. Två brukare på särskilda boendet Kvarnåsen är smittade. Därutöver är det två personal inom kommunala verksamheten samt en personal på särskilda boendet Kvarnåsen som också testats positiva för Covid 19.

Med anledning av den uppkomna situationen har verksamhetschef Jessica Bergman beslutat, att under pågående smittspårning stänga det särskilda boendet Kvarnåsen för externa besök.

Smittspårningsarbetet följer nu de rutiner som finns och genomförs av både verksamheten och Smittskydd Värmland. Alla som varit på besök och i kontakt med de positivt testade kommer att bli kontaktade.

Vi kommer att fortlöpande uppdatera denna sida med mer information.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 25 november 2020

Kontakt

Frågor och svar om Corona för stöd och omsorg