Lyssna

Vi söker montörer!

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2018-06-11, Annons-ID: 7764992

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Om kunden
I Töcksfors i västra Värmland utvecklar och producerar Nokalux belysningsarmaturer för den professionella marknaden i Norden. Med egna anläggningar för plåt- och plastbearbetning har de kontroll över hela produktionskedjan och kan vara mycket flexibla. I nära samarbete med världsledande leverantörer ser Nokalux till att alltid kunna erbjuda den senaste tekniken i sina produkter.

Dina arbetsuppgifter
Som montör på Nokalux kommer du jobba med montering av olika belysningsarmaturer. Då företaget är ledande inom LED är många av produkterna du monterar utrustade med den tekniken. Arbetet är omväxlande.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller som har gått industi eller el-program på gymnasium. Vi ser gärna att du är en noggrann person som är van att ta ansvar för ditt arbete samt att du tycker om att arbeta i grupp. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

11 dagar - 3 månader

Heltid

Heltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Ange referens: 1404

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Joakim Söderström

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017