Lyssna

Nokalux växer och söker produktionstekniker

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2018-05-11, Annons-ID: 7714140

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Om kunden
Nokalux producerar belysningsarmaturer för den professionella marknaden i Norden. Man har egna anläggningar för plåt- och plastbearbetning samt montering av färdiga armaturer. Produkterna håller hög kvalitet vad gäller utförande och design och innehåller den senaste tekniken. Nokalux växer och har ett långsiktigt rekryteringsbehov av ytterligare en produktionstekniker/projektledare. Du kommer att ingå i ett befintligt team och erbjuds en kvalificerad upplärning. Detta är en hyrrekrytering, vilket innebär att det finns goda möjligheter till fast anställning för dig som söker det här jobbet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna handlar om produktionsteknik, projektledning och beredning. Beroende på vad du har med dig för utbildning och tidigare arbetserfarenheter kan tjänsten anpassas så att den passar dig precis. Förutom ovanstående kommer arbetet även att omfatta konstruktion och kvalitetsarbete.

Din profil
För det här uppdraget söker vi dig med teknisk utbildning inom produktionsteknik, maskinteknik eller liknande. Vi är flexibla med arbetsuppgifternas innehåll för att se vad du har att komma med. Här är vi alltså intresserade av både dig som är maskiningenjör och av dig som har studerat på gymnasie- eller KY-nivå! Kundföretaget arbetar i Monitor, vilket är bra om du har erfarenhet av. Du ska ha goda kunskaper i CAD-konstruktion (SolidWorks) samt lätt för att utrycka dig muntligt och skriftligt på engelska. Erfarenhet av projektledning är också meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du bor i närheten. Som person är du teknisk, ansvarstagande, driven och självgående. Du är en bra lagspelare, men kan även sitta självständigt med en längre arbetsuppgift. Du är vetgirig, utåtriktad och intresserad av att ta till dig nya kunskaper och du gillar målstyrt arbete. Stämmer det här in på dig ska du inte vänta med att söka tjänsten, då vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid Tillsvidare

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Ange referens: 1338

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Berndt Levin

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017