Grafisk profil

Logotype och kommunvapen

Vår grafiska profil ska förstärka bilden av Årjäng, både som plats och organisation. Alla verksamheter i Årjängs kommun ska därför använda sig av vår grafiska profil i den interna och externa kommunikationen.

I vår grafiska manual finns exempel på logotypernas användning, typsnitt och de färger som ingår i kommunens grafiska profil.

Logotypen Å

Årjängs kommun använder Å som logotype i all vår kommunikation. Logotypen Å finns i fyrfärg, vitt och svart med texten ÅRJÄNGS KOMMUN och ARJANG.SE

Kommunvapnet

I officella sammanhang och vid myndighetsutövning används kommunvapnet. Logotypen finns i en liggande och en stående variant.

Mer information

Har du frågor om Årjängs kommuns grafiska profil är du välkommen att kontakta vår kommunikationsenhet.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Sidan uppdaterad den 1 april 2021

Snabbguide grafisk profil