Hem/Företagare/Träffa oss
Lyssna

Välkommen till Näringslivsenheten

Årjängs kommun vill erbjuda bra förutsättningar för företag att växa och för nya företag att starta och etablera sig. Därför vill vi gärna träffa dig.

Att hålla ett riktigt bra näringslivsklimat är en ständigt pågående process. Ett viktigt verktyg för oss att lyckas med detta är att träffa dig som är företagare. Vi behöver dina synpunkter på vårt arbete och hur vi kan förbättra oss. Det finns flera möjligheter att träffa oss.

Företagsbesök

Vi gör kontinuerliga företagsbesök, både från Näringslivsenheten och politiken. Vill du träffa oss och berätta om ditt företag, eller berätta vad du som företagare tycker om förutsättningarna att driva företag här? Ring eller skicka ett mejl till Näringslivsenheten så kontaktar vi dig för att hitta en lämplig tid.

Frukostmöten

Ytterligare ett tillfälle att träffas är på våra frukostmöten som vi anordnar tillsammans med Nordmarkens Näringsliv. Mötena hålls på olika platser i kommunen. Vid varje tillfälle tar vi upp olika aktuella ämnen. Inbjudan skickas ut via företagsregistret Business Update System, som du enkelt kan anmäla dig till här. Du kan även anmäla dig direkt till Näringslivsenheten via mail eller telefon.

Nyhetsbrev

Vill du som företagare hålla dig informerad om vad som händer kan du fylla i din e-postadress i företagsregistret Business Update System och även kryssa i ”Tillåter information”. Då får du automatiskt de nyhetsbrev som Näringslivsenheten skickar ut via e-post tillsammans med Nordmarkens Näringsliv.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 30 april 2019

Kontakta Näringslivsenheten


 • Näringslivsstrateg
  Direkt: 0573-140 70
  Nertomtsvägen 5
  Box 906
  672 29 Årjäng

 • PR- och kommunikationsansvarig
  Näringslivets Hus
  Direkt: 0573-141 31
  Nertomtsvägen 5
  Box 906
  672 29 Årjäng

Business Update System företagsregister

Sök företag eller registrera ditt företag här