Hem/Företagare/Träffa oss
Lyssna

Vill du träffa oss?

Årjängs kommun vill erbjuda bra förutsättningar för företag att växa och för nya företag att starta och etablera sig. Därför vill vi gärna träffa dig.

Att hålla ett riktigt bra näringslivsklimat är en ständigt pågående process. Ett viktigt verktyg för oss att lyckas med detta är att träffa dig som är företagare. Vi behöver dina synpunkter på vårt arbete och hur vi kan förbättra oss. Det finns flera möjligheter att träffa oss.

Företagsbesök

Vi gör kontinuerliga företagsbesök, både från Näringslivsenheten och politiken. Vill du träffa oss och berätta om ditt företag? Eller vad du som företagare tycker om Årjängs kommun och förutsättningarna att driva företag här? Ring eller skicka ett mejl till Näringslivsenheten så kontaktar vi dig för att hitta en lämplig tid.

Frukostmöten

Ytterligare ett tillfälle att träffas är på våra frukostmöten som vi anordnar tillsammans med Nordmarkens Näringsliv. Mötena hålls cirka en gång per månad på olika platser i kommunen. Vid varje tillfälle tar vi upp olika aktuella ämnen. Inbjudan skickas ut via företagsregistret Business Update System, som du enkelt kan anmäla dig till här. Du kan även anmäla dig direkt till Näringslivsenheten via mail eller telefon.

Nyhetsbrev

Vill du som företagare hålla dig informerad om vad som händer kan du fylla i din e-postadress i företagsregistret Business Update System och även kryssa i ”Tillåter information”. Här skickar vi tillsammans med Nordmarkens Näringsliv ut nyhetsbrev via e-post flertalet gånger per år.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 7 maj 2018

Kontakta Näringslivsenheten


  • Näringslivsstrateg
    Direkt: 0573-140 70
    Box 906
    672 29 Årjäng

  • Landsbygdsrådgivare
    Direkt: 0573-140 70

Business Update System företagsregister

Sök företag eller registrera ditt företag här