Hem/Företagare/[Nyhetslista företagare]/Näringslivspristagare 2017
Lyssna

Näringslivspristagare 2017

Publicerad 2017-11-23 18:02

Årjängs kommuns Näringslivspris 2017 går till Jonas Nilsson, VD Nordmarkens Fasader AB. Priset delades ut till Jonas Nilsson av kommunstyrelsens ordförande, Daniel Schützer (S), på Företagsdagen som anordnades under torsdagen i Årjäng.

Daniel Schützer, kommunstyrelsens ordförande, Näringslivspristagaren Jonas Nilsson och Elisabeth Dammyr, näringslivsstrateg.

Kriterierna för Näringslivspriset är;

Företaget skall vara ett tillväxtföretag i Årjängs kommun, som imponerat med något speciellt tillexempel personalfilosofi, regionala- och/eller nationella utmärkelser eller uppmärksamhet.

Motivering

Jonas är med sin stora yrkeskunskap, ödmjuka framtoning och positiva inställning, en fantastisk företrädare för näringslivet i Årjängs kommun.

Nordmarkens Fasader har under flera år haft en positiv tillväxt och även nyanställt. Jonas Nilsson har som företagets VD ett enastående engagemang i flera olika uppdrag och är mycket respekterad i branschen. Ett bevis på detta är att han i år valdes till ordförande i Glasbranschföreningen.

Jonas kunnande och positiva framtoning stärker varumärket Årjäng och sätter oss på kartan som en företagarvänlig kommun.

— Jonas Nilsson och Nordmarkens Fasader AB är det första företaget som får näringslivspriset mer än en gång vilket är en bragd i sig. De visar år efter år upp en
stabil tillväxt och tar dessutom ett samhällsansvar med ett stort engagemang i både sociala frågor och näringslivsfrågor. Jonas goda ledarskap förtjänar också att nämnas i sammanhanget säger Daniel Schützer

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 4 oktober 2018

Kontakt


 • Kommunstyrelsens ordförande
  Direkt: 0573-141 10

 • Näringslivsstrateg
  Nordmarkens Näringsliv
  Direkt: 0573-140 70
  Mobil: 076-622 61 60
  Besöksadress
  Näringslivets Hus
  Nertomtsvägen 5, Årjäng