Lyssna

Är du en erfaren ingenjör som vill jobba med uppdragsledning?

Industrisupport Värmland AB

Publicerad: 2019-07-02, Annons-ID: 8362686

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Om företaget
Design Partner Engineering AB i Töcksfors är en självständig enhet som nu ingår i Camatec-gruppen och är inriktade på maskin & mekanik. Bolaget har väl inarbetade kundrelationer som stadigt genererar nya uppdrag, vilket innebär att du nu har möjlighet att söka en attraktiv anställning med flexibilitet och eget ansvar. Industrisupport utför rekryteringen, sen får du fast anställning på Design Partner Engineering AB.

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett mindre ingenjörsteam med uppdrag hos ledande tillverkare i Sverige och Norge. Många av uppdragen är hos framstående kundföretag som man har en mångårig relation med. Arbetsuppgifterna kan du delvis utföra från hemmakontoret, delvis från huvudkontoret eller ute hos kund. Rollen innebär att vara med vid införsäljning av nya uppdrag och stötta VD som har det huvudsakliga kundansvaret. Din arbetsuppgift är att sätta dig in i kundens behov och delta i kommunikationen kring nya uppdrag samt starta upp dessa ensam eller tillsammans med andra (beroende på uppdragets karaktär). Efter en igångkörningsfas kan du lämna över uppdraget för att gå vidare och sälja in nya projekt. Kortare projekt driver du själv från start till mål.

Din profil
Vi söker efter en trygg och rutinerad ingenjör med branschbredd och erfarenhet av kundrelationer. Du kan tidigare ha arbetat med till exempel konstruktion, produktionsteknik eller projektledning på flera olika företag (gärna som konsult). Du är intresserad av människor och nyfiken på att utveckla dig själv i en ledande roll. Du behärskar ett eller flera CAD-verktyg och förstår utmaningen hos både små och stora kundföretag. Är du högskoleingenjör inom maskinteknik eller design så har du rätt utbildning och om du är en person som gärna bygger egna team i företaget och tar ansvar för arbetsuppgifterna, så är du helt rätt personlighet för detta uppdrag. Det här är en rekrytering och du får fast jobb av Design Partner AB.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid Tillsvidare

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Ange referens: 1641

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Industrisupport Värmland AB

Korpralsvägen 3

Korpralsvägen 3

67134 Arvika

http://www.industrisupport.com/

Kontaktpersoner

Berndt Levin
070-190 73 66

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019