Lyssna

Vill du arbeta? Då vill vi träffa dig!

Frösunda

Publicerad: 2019-02-08, Annons-ID: 8143840

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2019-03-10

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

-INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS - Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.  - VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG - Under våren 2019 kommer vi att leta efter personer som vill arbeta inom personlig assistans. Vår ambition är att anställa dig under våren på ett tim-vikariat som under sommaren övergår till schemalagt arbete hos samma kund. På så sätt lägger vi en trygg och stabil grund som gör att du blir bekväm i din yrkesroll och därmed levererar kvalitativ assistans. - VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG - Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. - KRAVSPECIFIKATION - Du som söker kan påbörja din inskolning och arbeta som tim-vikarie under våren 2019. Du kan, i stor utsträckning,  arbeta under månaderna juni, juli och augusti på schemalagt arbete. I vissa assistanser är körkort ett krav, men långt ifrån alla. Av den anledningen är ett körkort och tillgång till bil meriterande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer.

- SÅHÄR GÅR DU VIDARE - Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet. Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans!

Villkor

11 dagar - 3 månader

Deltid

Deltid Sommarjobb

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-10

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Frösunda

Trekantsgatan 3

Trekantsgatan 3 65220 Karlstad

65220 Karlstad

http://www.frosunda.se

Kontaktpersoner

Carl Ivlove
010-130 37 17

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019