Lyssna

2 Rektorer för Förskola till Årjängs kommun

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Publicerad: 2019-02-07, Annons-ID: 8142902

Årjäng, 2 plats

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER I Årjängs kommuns förskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår utbildning och därmed medverka till att våra barn får möjlighet att lära på ett rikt och mångsidigt sätt. Vår önskan är att alla barn får förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag. Du som rektor är professionell och har både erfarenheter och kunskaper som du kopplar samman med forskning till förmån för undervisning och lärande för barnen. Som rektor för förskola har du huvudansvaret för utbildningen i ditt område och ska ha fokus på det pedagogiska ledarskapet. Du ska leda, driva, utvärdera och utveckla utbildningen mot uppsatta mål samt ansvara för personal och att utbildningen bedrivs inom givna ekonomiska ramar. Du ingår i nätverk tillsammans med andra rektorer. Som rektor för förskola blir du anställd i kommunen vilket gör att tjänstens placering och ansvarområde kan förändras.

KVALIFIKATIONER Du har genomgått eller går rektorsutbildningen alternativt utbildning i pedagogiskt ledarskap för rektor på högskolenivå. Vi söker dig som är en ledare och har ett stort intresse för utbildningsutveckling. Vi vill att du drivs av en vilja att tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet samtidigt som du arbetar målinriktat och åstadkommer resultat. Ditt ledarskap kännetecknas av handlingskraft, tydlighet, mod och stabilitet. Som person har du förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och leda i linje med förskolans uppdrag. Du ska kunna se sammanhang och prioritera rätt frågor. Ha giltigt B-körkort och tillgång till egen bil.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-08-01 Eller enligt överenskommelse.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

Ange referens: A849717

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

May Bjerklund
070-3168644

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019