Lyssna

VD till Årjängs Bostads AB och Årjängs nät

Årjängs kommun

Publicerad: 2019-01-31, Annons-ID: 8131309

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Vi söker nu en ny VD för Årjängs Bostads AB och Årjängs nät AB som ägs till 100 % av Årjängs kommun. Årjängs bostad har cirka 1 000 lägenheter och förvaltar ett 40-tal lokaler samt ett hotell. Årjängs nät är kommunens lokala aktör som levererar fiberoptiska tjänster. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER I din roll som VD har du ett brett uppdrag där fokus dels ligger på att tillhandahålla bra bostäder till rimliga kostnader inom Årjängs kommun. Samt även fokus på att etablera och förvalta ett höghastighetsnät i kommunens tätorter och på landsbygden så att alla kommuninvånare, företag och offentlig sektor erbjuds en fiberanslutning. I uppdraget åligger även ansvaret för utvecklandet av kommunikationstjänster för framtiden. Efterfrågan på bostäder inom kommunen är stor och därför är ett prioriterat politiskt mål att skapa möjligheter till ökat bostadsbyggande. Årjängs Bostad och Årjängs nät är en viktig aktör i att utveckla attraktiva boenden och skapa förutsättningar för kostnadseffektiva kommunikationslösningar via höghastighetsnät med social hållbarhet i fokus. Som VD utvecklar du verksamheten med fokus på ekonomi- och förvaltningsfrågor, byggnation, infrastruktur samt kundservice. Du medverkar även aktivt i samhällsbyggnaden inom kommunen genom samverkan med kommunens förvaltningsorganisation och andra intressenter. Som ledare är du strategisk och har ett genuint intresse för samhällsfrågor och människor. Du drivs av utveckling och aktiva beslut med resultat i fokus. Med förmågan att samarbeta och se helhet skapar du bra relationer till kunder ledning, kollegor och medarbetare.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: • Relevant akademisk utbildning • Erfarenhet av ledande befattning med kvalificerat ekonomiskt ansvar inom fastighets- eller byggbranschen och infrastruktur. • God kunskap om fastighets- ekonomi, -utveckling och -förvaltning. • Ett stort intresse för bostads- och samhällsutveckling i allmänhet. • Kunskap i miljö, energi och teknikfrågor. • Ett dokumenterat väl utvecklat kund- och servicefokus. • Dokumenterat goda ledaregenskaper. • Det är meriterande om du även har erfarenhet av kommunal verksamhet och gällande lagstiftning inom det kommunala området liksom aktiebolagslagen. • Har giltigt B körkort.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Ange referens: A847624

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Börje Liviken

Björn Karlsson

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019