Lyssna

Sommarvikarier till Funktionsstöd i Årjängs kommun

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Publicerad: 2019-01-21, Annons-ID: 8113276

Årjäng, 10 plats

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb, där du kan göra stor skillnad för människor. Vi arbetar utifrån varje brukares enskildas behov av stöd med målsättning att våra brukare ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter och umgås med våra brukare och stöttar med hemmasysslor och fritidsaktiviteter. Arbetsuppgifterna kan därför variera beroende på hur mycket stöttning eller omvårdnad brukaren behöver. I verksamheten kan det förekomma delegerade HSL-insatser såsom medicintilldelning och insulingivning. Allt detta får du lära dig under din introduktion. Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är över 18 år och har en pågående/avslutad gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med människor. Det är viktigt att du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska för att kunna dokumentera i verksamhetssystemet Procapita. De formella kraven är viktiga för oss men det är också viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara trygg och kunna ta ansvar. Du är en lugn och stabil person som kan sätta gränser. Vill du jobba innan sommaren finns det möjlighet att bli erbjuden en timanställning och då arbetar du utifrån verksamhetens behov. Vi arbetar dag, kväll och natt. B-körkort för manuell växellåda. Utdrag ur polisens belastningsregister krävs.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

11 dagar - 3 månader

Deltid

Heltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, upphör: 2019-08-31 .

Timlön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Ange referens: A844617

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Årjängs kommun

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Evelina Högberg
0573-140 66

Anita Karlberg
0573-14236

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019