Lyssna

Näringslivsstrateg

Årjängs kommun

Publicerad: 2018-11-28, Annons-ID: 8042919

Årjäng, 1 plats

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER Näringslivsenheten i Årjängs Kommun står inför spännande utmaningar då enheten både växer och utvecklas. Vi söker därför en driven, målinriktad näringslivsstrateg med intresse för att skapa kontakter och bygga nätverk. Du kommer att ansvara för projekt och andra riktade nätverksaktiviteter samt driva och utveckla arbetet med den kommunala serviceplanen. Rollen innebär att du ska agera som kontaktperson för nyetableringar av företag vid frågor om utvecklingsstöd, projektstöd och näringslivsprojekt. Du ska även axla en aktiv roll som kommunens representant till hela näringslivet, både med större och mindre företag. Du kommer även att ingå som adjungerad i styrelsen för föreningen Nordmarkens näringsliv, där ansvar för näringslivets och kommunens tillväxtstrategi ingår. Vi har ett stort fokus på den norska marknaden och du kommer att arbeta mycket med externa kontakter, företagslotsning, informationsaktiviteter samt fungera som moderator i olika sammanhang.

KVALIFIKATIONER • Krav på högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng inom företagsekonomi, organisationsutveckling och/eller samhällsutveckling eller annan utbildning som bedöms likvärdig. • Vi ser tidigare erfarenheter från ledande befattning i offentlig sektor och/eller privata näringslivet som meriterande. • Du behärskar olika digitala hjälpmedel inom kommunikation. • Eftersom tjänsten innefattar stora kontaktytor och dialog med olika parter har du lätt för att skapa kontakter och har mycket god förmåga att på ett strukturerat sätt uttrycka dig i tal och skrift. • Som person är du drivande, positiv, nyfiken samt har förmåga att se helheten. Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, kreativitet, samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga och integritet.
ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

Tillsvidare

Heltid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Ange referens: A832717

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Årjängs kommun

Box 906

Storgatan 66 ÅRJÄNG

67229 ÅRJÄNG

Kontaktpersoner

Birgitta Evensson
0573-14132

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 1 mars 2017