Lyssna

Servicemedarbetare, sommarvikariat 2019, Årjäng

Landstinget i Värmland, Landstingsservice

Publicerad: 2018-11-01, Annons-ID: 7994909

Årjäng, 5 plats

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Hälso- och sjukvården i Värmland är en gemensam organisation indelad i tre områden: Område öppenvård (primärvården och psykiatrin), område slutenvård och område stöd. Vi har 23 vårdcentraler i hela länet och tre akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby. Vi är en lagom stor och sammanhållen sjukvårdsorganisation med korta beslutsvägar som gör att du kan se helheten och vara med och påverka. Se mer om hälso- och sjukvården i Värmland på: http://www.liv.se/ Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER Vi söker Servicemedarbetare för sommarvikariat, sommaren 2019. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för patienten och arbetsgruppen. Som servicemedarbetare är ditt uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av tjänster inom lokalvård, patienttransport, distribution, televäxeln, storkök, reception samt café och butik. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som servicemedarbetare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke. Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, kan jobba både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och stimuleras av att ge bra service. Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal- och skrift då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal som patienter. Du har gymnasiekompetens. Erfarenhet från serviceyrken samt telefonväxel är meriterande. För de flesta av våra tjänster ska du ha fyllt 18 år eftersom många av våra arbetsuppgifter kan vara fysiskt krävande samt att vi bedriver verksamhet dygnet runt enligt Arbetsmiljölagen.
ÖVRIGT Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. När det gäller psykiatrin kommer arbetsgivaren att ombesörja detta. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister 9§" på www.polisen.se. Läs mer om sommarjobb hos oss på www.liv.se/sommarjobb Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Villkor

11 dagar - 3 månader

Deltid

Heltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Ange referens: Dnr CSK/185053

Ansök via extern webbplats

Arbetsplats

Landstinget i Värmland, Landstingsservice

Landstinget i Värmland

65005 Karlstad

65005 Karlstad

Kontaktpersoner

Karolina Fertig, HR-administratör
054-61 50 46

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 29 januari 2019