Årjängs Fibernät/Öppet Fibernät
Lyssna

Öppet Fibernät

Årjängs Fibernät är ett öppet nät. Det innebär att flera Tjänsteleverantörer är anslutna till fibernätet och att de konkurrerar på lika villkor. Det skapar ett brett utbud med bra priser och kända varumärken.

Årjängs Fibernät är ett öppet nät. Det innebär att du själv väljer vilken Tjänsteleverantör som du vill använda ur vår tjänsteportal. Tillsammans med våra samarbetspartner erbjuder Årjängs Fibernät ett flertal tjänster som du som kund kan välja mellan.

Med Telias koncept Öppen Fiber får du tillgång till det bästa de olika tjänsteleverantörerna har att erbjuda. Du kan få supersnabbt bredband och mängder av smarta tv-tjänster via fiberuttaget. Dessutom kan du få telefoni via Öppen Fiber.

Besök gärna sidan www.oppenfiber.se

Du kan välja att beställa alla tre tjänsterna från en och samma leverantör, eller olika tjänster från olika leverantörer.

Du som är ansluten till Årjängs Fibernät kan enkelt logga in i vår tjänsteportal och se vilka tjänster och vilka tjänsteleverantörer du kan välja mellan i vårt nät. Du fyller i vilken kommun du tillhör och din adress.

OBS! Detta kan inte göras förrän din medieomvandlare är installerad.

Tjänsteportal: http://www.bredbandswebben.se/start

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 13 maj 2014