Årjängs Fibernät/Om oss/Nyheter/Schaktning i Etapp 4
Lyssna

Schaktning i Etapp 4

Publicerad 2017-04-28 17:30

Schaktning i Etapp 4

Nu är schaktningen i delområde 1 i Etapp 4 igång. Schaktning i detta område är planerat att pågå fram till mitten av juni. Etapp 4 är indelad i tre delområden och enligt planeringen så kommer vi starta i delområde 1.

Delområden

Delområde 1 – Violvägen.

Delområde 2 – Klockarevägen, Kyrkerudsvägen, Nygatan, Prästgårdsvägen, Sjövägen, Skolvägen, Viksgatan, Västanåsvägen, Ängsvägen.

Delområde 3 - Katjärnsvägen, Kvarnvägen, Kyrkerud 101 - 201, Sjötorpsvägen.

Utsatta markeringskäppar

När vår projektör varit i ditt område sätter han ut markeringskäppar. Dessa märker ut vart gräventreprenören ska släppa av fiberslangen inför varje tomt. Även de tomter som idag inte beställt en fiberanslutning kommer förberedas med en tomslang så inte gator behöver grävas om den dag som det eventuellt blir aktuellt med en fiberanslutning. Det är jätteviktigt att dessa markeringskäppar får stå orörda så att det inte blir fel.

Kundprojektering

Du kommer bli kontaktad av vår entreprenör NSI för en kundprojektering. Detta innebär att ni tillsammans kikar på vart kabeln ska gå in i din fastighet och vart medieomvandlaren ska placeras på insida. Det är jätteviktigt att du skickar tillbaka signerad blankett för kundprojekteringen så fort som möjligt, helst med vändande post så vi inte får stopp i tomtschakterna på grund av detta.

Än finns möjlighet att beställa fiberanslutning i Etapp 4.

Passa på att beställa fiberanslutning till din fastighet innan vi grävt färdigt på din gata. Idag är priset endast 17 990kr för privatvilla. Om du har flerfamiljshus eller företag ska du kontakta oss för offert omgående.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 28 april 2017