Årjängs Fibernät/Om oss/Nyheter/Störningar i delar av Årjängs Fibernät
Lyssna

Störningar i delar av Årjängs Fibernät

Publicerad 2021-05-25 10:00

Natten till tisdag den 25 maj gjordes ett driftarbete i fibernätet som berörde stora delar av Årjängs Fibernät. Flera av kunderna upplever just nu störningar i sitt nät. 

15:30 Driftstörningen ska nu vara löst och alla hushåll ska återigen ha ett fungerande nät. Tack för tålamod och förståelse under dagens störningar.

12:50 Flera kunder har nu börjat få tillbaka sitt nät och vi hoppas att detta snart kommer gälla samtliga kunder. Driftstörningarna har drabbat enskilda hushåll runt om i Årjängs Fibernät och är inte kopplade till specifika områden.

11:30 Vi har fortfarante inte kunnat lyckas lösa problemet men gör allt vi kan för att nätet så snart som möjligt ska vara tillbaka. Vi är ledsna för de problem som störningen eventuellt orsakar.

09:50 Driftstörningen kvarstår och vi jobbar fortfarande på att lösa problemet. Vi har i nuläget ingen prognos för vilken tid nätet kommer vara tillbaka hos berörda kunder. Vi fortsätter uppdatera om vi har ny information.

08:10 Vissa kunder som berördes av nattens driftarbete upplever just nu störningar i sitt nät. Vi jobbar just nu för fullt med att lösa problemet. Vi uppdaterar här om vi har ytterligare information.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 25 maj 2021