Årjängs Fibernät/Om oss/Nyheter/Med anledning av Coronaviruset
Lyssna

Med anledning av Coronaviruset

Publicerad 2020-03-15 21:00

Årjängs Nät följer utvecklingen av coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Folkhälsomyndigheten, som har ansvaret för informationsspridning, bedömer nu att risken är mycket hög för att personer upptäcks i Sverige som smittats av det nya viruset utomlands. Samtidigt bedöms risken för allmän smittspridning i Sverige också som mycket hög.

Det bästa sättet att skydda sig och andra mot att bli sjuk är att undvika nära kontakt med sjuka människor. Mer om allmänna råd för att undvika smitta finner du på Folkhälsomyndighetens sida

Besök till Årjängs Nät

För att minimera smittspridning så mycket det går vill vi uppmana alla våra kunder och övriga besökare att undvika besök på kontoret i den mån det är möjligt. Ring oss gärna på 072-500 16 22 om du har frågor eller skicka ett meddelande på vår e-post info@arjangsnat.se.  

Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Mer information och länkar till informationssidor finner du om du klickar på denna länk: Info om Coronaviruset.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 15 mars 2020