Årjängs Fibernät/Om oss/Nyheter/Fiberanslutning till Årjängs Fibernät
Lyssna

Fiberanslutning till Årjängs Fibernät

Publicerad 2016-03-14 09:30

Vi blir allt mer beroende av en bra internetuppkoppling och allt fler väljer att ansluta sin fastighet till fiber. Fördelarna med fibern är många, framförallt den höga kapaciteten och jämna hastigheten den erbjuder. När din bostad är ansluten med fiber öppnar sig en ny värld av möjligheter och du får tillgång till tv med mängder av interaktiva funktioner, supersnabbt bredband med ända upp till 1000 Mbit/s och bredbandstelefoni. Med en anslutning till Årjängs Fibernät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller Internet, TV och telefoni.

Nu ansluter vi villaägare i centrala Årjäng och det gör vi med ett riktigt förmånligt kampanjpris.

Beställer du fiber till din fastighet senast den 31 mars 2016 erbjuder vi anslutning till Årjängs Fibernät för 11 990kr.

Pris från 1 april 2016 fram tills grävmaskinerna lämnat "din gata" är 17 990kr. Därefter ökar priset på grund av extra uppstartskostnader. För att kunna säkerställa en kvalitativ drift och service av fibernätet utgår en serviceavgift på 50 kr/månad och anslutning. Anslutningsavgiften betalar du efter att fiberanslutningen är installerad.

Förläggning av fiberkabel utförs ända fram till husvägg om Fastighetsägaren så önskar. Upp till 45 meter i mjukt underlag och grovåterställning ingår i avgiften. Därefter tillkommer ytterligare kostnader. Vi utför även husinstallationen där utrustningen placeras strax innanför yttervägg.

Utbyggnaden har redan startat

Årjängs Nät har redan startat utbyggnaden i centrala Årjäng och vi har anslutit flera fastigheter redan.

Nu är det villaägarnas tur! Under våren 2016 kommer vi färdigställa den sista etappen av vårt stamnät och kommer då också att påbörja utbyggnaden av villaområdena om intresse finns. Därför är det viktigt att vi får in så många beställningar som möjligt i första skedet. Vi börjar bygga villaområden vid en anslutningsgrad på 30%. Beräkningen utgår då från hela centrala Årjäng förutom de områden som tidigare fått erbjudanden från en fiberförening.

Flerfamiljs-/hyreshus, bostadsrättsföreningar, företag och ideella föreningar

Självklart ansluter vi alla fastigheter och är du fastighetsägare till ett flerfamiljs-/hyreshus, ett företag, representant för för en bostadsrättsförening eller ideell förening kontakta oss för en offert och avtal.

Mer information kommer inom kort att finnas både på vår hemsida och i din brevlåda. Skulle du inte fått ett erbjudande från oss senast torsdagen den 25 februari så kontakta oss så vi får din rätta adress.

Öppet Hus

På torsdag den 25 februari kl. 14:00 - 19:00 bjuder vi in till Öppet hus här hos oss på Nertomtvägen 5 (Röda Huset vid Trollet). Då bjuder vi på kaffe och kaka och svarar på dina frågor. Vår projektledare från NSI kommer också att finnas på plats.

Kan du inte komma då så kom en annan dag när det passar dig. Tveka inte att komma in till oss och ställ dina frågor personligen. Vi finns här för dig vardagar kl.10:00 - 15:00 och under kampanjtiden har vi utökat besökstiden till kl. 10:00 – 18:00.

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 8 mars 2016