Årjängs Fibernät/Om oss/Nyheter/Tekniskt fel i centrala Årjäng
Lyssna

Tekniskt fel i centrala Årjäng

Publicerad 2020-03-30 12:00

Tekniska driftstörningar, centrala Årjäng

Vi har tekniska driftstörningar i centrala Årjäng.

Uppdaterad info gällande driftstörning i centrala Årjäng. Alla switchar ska kommit igång igen i natt mellan 01:30-02:00. Alla kunder bör ha fått igång sin anslutning igen. Om inte prova att starta om din medieomvandlare. Enklast att göra detta är att dra ur sladden och vänta fem minuter innan du stoppar i den igen.

Uppdaterad info gällande driftstörning i centrala Årjäng kl 17:00. Telias tekniker har varit på plats och konstaterat fel på sex stycken switchar. Två av dessa är nu igång och reservdelar är på väg till de andra. Vi hoppas att få igång dessa under förmiddagen i morgon den 31 mars. 

Kunder på Järnvägsgatan och Västanåsvägen bör ha fått igång sin anslutning igen. Om inte prova att starta om din medieomvandlare. Enklast att göra detta är att dra ur sladden och vänta fem minuter innan du stoppar i den igen.  

Påverkade områden i nuläget är: Blomstervägen, delar av Erik Trells väg, delar av Industrigatan, delar av Järnvägsgatan, Nyponvägen, Pionvägen, Rosenvägen, delar av Storgatan, Västanåsvägen, Västtomtvägen. 

  

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 31 mars 2020