Årjängs Fibernät/Anslut dig
Lyssna

Anslut dig

För att få tillgång till tjänster i Årjäng Fibernät måste din fastighet vara ansluten till oss. Om du vill veta om din fastighet är ansluten eller kan bli det, kontakta vår kundtjänst eller kontakta din lokala fiberförening.

Vi blir allt mer beroende av en bra internetuppkoppling och allt fler väljer att ansluta sin fastighet till fiber. Fördelarna med fibern är många, framförallt den höga kapaciteten och jämna hastigheten den erbjuder. När din bostad är ansluten med fiber öppnar sig en ny värld av möjligheter och du får tillgång till tv med mängder av interaktiva funktioner, supersnabbt bredband med ända upp till 1000 Mbit/s och bredbandstelefoni. Med en anslutning till Årjängs Fibernät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller Internet, TV och telefoni.

Fiberanslutning i centrala Årjäng

Ordinarie pris för efteranslutningar är 24 500kr för en privat villaanslutning. Anslutningsavgiften betalar du efter att fiberanslutningen är installerad.

För att kunna säkerställa en kvalitativ drift och service av fibernätet utgår en serviceavgift på 50 kr/månad och anslutning.

Förläggning av fiberkabel utförs ända fram till husvägg om Fastighetsägaren så önskar. Upp till 45 meter i mjukt underlag och grovåterställning ingår i avgiften. Därefter tillkommer ytterligare kostnader. Vi utför även husinstallationen där utrustningen placeras strax innanför yttervägg.

Flerfamiljs-/hyreshus, bostadsrättsföreningar, företag och ideella föreningar

Självklart ansluter vi alla fastigheter och är du fastighetsägare till ett flerfamiljs-/hyreshus, ett företag, representant för för en bostadsrättsförening eller ideell förening kontakta oss för en offert och avtal.

Landsbygden

För anslutningar på landsbygden och i Töcksfors samarbetar Årjängs Nät med lokala fiberföreningar.

För att se vilken fiberförening du tillhör kan du se gränsindelning på vår fiberkarta. Klicka här.

Intresseanmälan till föreningarna HolmedalsNet, Karlanda, Silbodal Norra, SellNet, TöckNet och Vatt-Net kan du göra här: Intresseanmälan

Intresseanmälan till föreningarna GrensNet, VestNet HF och Årjäng Sydväst görs direkt till respektive förening.

 

Skriv ut Dela och tipsa Kommentera sidan

Sidan uppdaterad den 27 november 2018