Lyssna

Välkommen till Årjängs Fibernät

FIBER ÄR FRAMTIDEN
Redan idag är ett snabbt nät ett vanligt, på gränsen till nödvändigt inslag i vår vardag. Vi handlar, tittar på TV, lyssnar på musik och pratar med vänner och bekanta via nätet. Detta med en omfattning och med en snabbhet som inte gick att förutse för tio år sedan. Därför är tanken på hur långt vi kan ha kommit om ytterligare tio år svindlande. Förmodligen är utbudet av nättjänster ännu större och kraven på snabbare nät och kommunikationsteknik ännu högre.

Årjängs Fibernät är ett supersnabbt öppet bredbandsnät
som ger dig tillgång till Internet, TV och
telefoni - allt i ljusets hastighet. Tekniken som gör
detta möjligt kallas fiberoptik och är det snabbaste sättet
att överföra digital information på som finns idag.

 • Brevutskick från Telia

  Många privatkunder fått ett brev från Telia gällande att Årjängs Nät har beslutat att byta Bredbandsleverantör till Mittnät. I brevet har också en prislista bifogats som innebär en stor höjning av priserna. Brevet är felutskickat och alla privatkunder kommer få ett nytt brev från Telia där detta framgår. Telia beklagar det inträffade.

 • Omläggning av fibernätet

  Under perioden 5:e Maj till 15:e Maj kommer Årjängs Nät att genomföra ett större driftsarbete. Driften kommer att flyttas från nuvarande driftsansvarig Telia Öppen Fiber till Årjängs Nät och MittNät. Detta görs för att ha möjlighet att bygga ännu bättre och fler tjänster och funktioner för Årjängs kommuns invånare och företagare. Läs mer här.

 • Tekniskt fel i centrala Årjäng

  Vi har tekniska driftstörningar i centrala Årjäng. Tekniker är på väg. Läs mer här.

Visa fler nyheter

Kontakt


 • Årjängs Nät
  Växel: +46 (0)72-500 16 22
  Järnvägsgatan 1
  672 30 Årjäng

  Kontoret och telefonväxeln är öppen vardagar mellan kl 10:00 - 15:00. Lunchstängt: kl.12:00 - 13:00. E-post: Du kan också skicka e-post till oss på adress info@arjangsnat.se Vi besvarar så snart vi kan under kontorstid.

Medfinansiär

Medfinansiär

Nordmarkens Fiberförening (NFF)

Nordmarkens Fiberförening är en paraplyorganisation för fiberföreningar i Årjängs kommun. Föreningens syfte är att bland annat att samordna...

Hantering av personuppgifter

För Årjängs Nät är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. På den här sida...

Projekt Fibernätverk i Årjängs kommun

Årjängs kommun har fått en fantastisk möjlighet att finansiera ett optiskt stamfibernät genom ett projekt finansierat av kommunen, EU och Region...

Ledningsanvisning

Om du ska gräva på din fastighet är det viktigt att du först gör en "ledningskoll" för att få utmärkt vart alla eventuella ledningar i marken går.