Lyssna

Välkommen till Årjängs Fibernät

FIBER ÄR FRAMTIDEN
Redan idag är ett snabbt nät ett vanligt, på gränsen till nödvändigt inslag i vår vardag. Vi handlar, tittar på TV, lyssnar på musik och pratar med vänner och bekanta via nätet. Detta med en omfattning och med en snabbhet som inte gick att förutse för tio år sedan. Därför är tanken på hur långt vi kan ha kommit om ytterligare tio år svindlande. Förmodligen är utbudet av nättjänster ännu större och kraven på snabbare nät och kommunikationsteknik ännu högre.

Årjängs Fibernät är ett supersnabbt öppet bredbandsnät
som ger dig tillgång till Internet, TV och
telefoni - allt i ljusets hastighet. Tekniken som gör
detta möjligt kallas fiberoptik och är det snabbaste sättet
att överföra digital information på som finns idag.

 • Avveckling av telestationer i Holmedal och Sillerud

  I Årjängs kommun stängs telestationen i Holmedal ned den 31 maj 2021. Den 31 mars 2022 stängs även stationen i Sillerud ned. Har du tjänster som i dag går via kopparnätet kommer du inte efter detta datum kunna använda din telefon, bredband, TV och företagstjänster.

 • Information angående Covid-19

  Folkhälsomyndigheten gick den 12 november ut med skärpta allmänna råd för att begränsa smittspridning av covid-19. Vi på Årjängs Nät AB vill göra vad vi kan för att skydda våra medarbetare och dig som kund. Mot bakgrund av detta har vi beslutat genomföra följande åtgärder. Kontoret är från och med 13 november stängt för alla besök som inte bokats i förväg. Läs mer info här.

 • Årjäng och Arvika samverkar om fiber

  Årjängs Nät AB har beslutat samverka med Teknik i Väst AB om drift och skötsel av Årjängs fibernät. Annelie Pettersson som är vd för Årjängs Nät AB, kommer i fortsättningen också att leda fiberverksamheten i Arvika, som kommunnätschef. Läs mer här.

Visa fler nyheter

Kontakt


 • Årjängs Nät
  Växel: +46 (0)72-500 16 22
  Järnvägsgatan 1
  672 30 Årjäng

  På grund av Covid-19 tar vi bara emot bokade besök på kontoret. Telefonväxeln är öppen vardagar mellan kl 10:00 - 15:00. Lunchstängt: kl.12:00 - 13:00. E-post: Du kan också skicka e-post till oss på adress info@arjangsnat.se Vi besvarar så snart vi kan under kontorstid.

Medfinansiär

Medfinansiär

Nordmarkens Fiberförening (NFF)

Nordmarkens Fiberförening är en paraplyorganisation för fiberföreningar i Årjängs kommun. Föreningens syfte är att bland annat att samordna...

Hantering av personuppgifter

För Årjängs Nät är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. På den här sida...

Projekt Fibernätverk i Årjängs kommun

Årjängs kommun har fått en fantastisk möjlighet att finansiera ett optiskt stamfibernät genom ett projekt finansierat av kommunen, EU och Region...

Ledningsanvisning

Om du ska gräva på din fastighet är det viktigt att du först gör en "ledningskoll" för att få utmärkt vart alla eventuella ledningar i marken går.