Lyssna

Välkommen till Årjängs Fibernät

FIBER ÄR FRAMTIDEN
Redan idag är ett snabbt nät ett vanligt, på gränsen till nödvändigt inslag i vår vardag. Vi handlar, tittar på TV, lyssnar på musik och pratar med vänner och bekanta via nätet. Detta med en omfattning och med en snabbhet som inte gick att förutse för tio år sedan. Därför är tanken på hur långt vi kan ha kommit om ytterligare tio år svindlande. Förmodligen är utbudet av nättjänster ännu större och kraven på snabbare nät och kommunikationsteknik ännu högre.

Årjängs Fibernät är ett supersnabbt öppet bredbandsnät
som ger dig tillgång till Internet, TV och
telefoni - allt i ljusets hastighet. Tekniken som gör
detta möjligt kallas fiberoptik och är det snabbaste sättet
att överföra digital information på som finns idag.

 • Öppettider under julhelgerna

  Under julhelgerna kommer kontoret vara stängt under helgdagarna. Fredagen den 5 januari (Trettondagsafton) stänger vi kl 12:00. För öppettider läs mer här.

 • Status i utbyggnaden i tätorten

  Nu är alla schaktning i gata klar och endast ett fåtal tomter återstår i den sista etappen i utbyggnaden i centrala Årjäng. Det innebär att vi för tillfället jobbar parallellt i etappområdena 2 - 6. Läs mer här om senaste statusen i projekten.

 • Problem med tjänster

  Årjängs Nät har fått in klagomål på att TV-bilden fryser och att en del kanaler inte fungerar. Det blir bara svart i TV-rutan eller att TV-bilden fryser. Vi har varit i kontakt med Telia Öppen Fiber och fått besked om att det finns en del problem som de jobbar med att åtgärda. Läs mer här.

Visa fler nyheter

Kontakt


 • Årjängs Nät
  Växel: +46 (0)72-500 16 22
  Nertomtvägen 5
  672 30 Årjäng

  Kontoret och telefonväxeln är öppen vardagar mellan kl 10:00 - 15:30. Lunchstängt: kl. 12:00 - 13:00. Kontoret är inte alltid bemannat. Ring innan för säkerhets skull. Helgdagar håller vi stängt. Fredagen den 5 januari (Trettondagsafton) stänger vi kl 12:00.

Medfinansiär

Medfinansiär

Nordmarkens Fiberförening (NFF)

Nordmarkens Fiberförening är en paraplyorganisation för fiberföreningar i Årjängs kommun. Föreningens syfte är att bland annat att samordna...

Projekt Fibernätverk i Årjängs kommun

Årjängs kommun har fått en fantastisk möjlighet att finansiera ett optiskt stamfibernät genom ett projekt finansierat av kommunen, EU och Region...

Ledningskollen

Om du ska gräva på din fastighet är det viktigt att du först gör en "ledningskoll"