Secondhandbutiken Återvinsten

Återvinsten
Återvinsten

Secondhandbutiken Återvinsten drivs av AMI, Arbetsmarknads- och Integrationsenheten.

Hemleverans av köpta varor

Om du har köpt en vara hos oss som du önskar få levererad hem, hjälper vi dig gärna med det mot en avgift. Inom Årjängs tätort kostar det 100 kr och till resten av kommunen 200 kr.

Inlämning av varor

Till Secondhandbutiken Återvinsten kan du skänka saker. Det vill säga allt från porslin till möbler. Nytt för i år är att vi tar emot kläder och skor. Däremot tar vi inte emot madrasser. Vi önskar att de saker du lämnar in ska vara i säljbart skick.

Du kan lämna in dina saker vid Återvinstens lokaler under öppettid, men även efter stängningstid. Då kan du sätta in sakerna i den container som finns uppställd för ändamålet, placerad på baksidan av byggnaden. Du finner även en container vid återvinningscentralen i Furskog och i Töcksfors.

Restaurering av möbler

Möbler och andra snickerier restaureras vid behov av vår snickeriavdelning, innan de går till försäljning. Vi tar inte emot privata möbler för renovering.

Hämtning av varor

Vill du lämna in saker till Återvinsten men har svårt för att frakta dit dom själv, kan Arbetsmarknadsenheten komma och hämta. Kontakta butik.

Kontakt

 • Secondhandbutiken Återvinsten

  0573-139 12 ami@arjang.se

  Besöksadress

  Industrigatan 6A

  Postadress

  672 29 Årjäng

  Öppetider

  Måndag-tisdag 10:00-15:30

  Onsdag: stängt

  Torsdag-fredag 10:00-15:30

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: lisa mogren