Invigning Högåsvägen

Årjängs kommun har nu invigt en ny gata på Källhultets industriområde i Töcksfors. Högåsvägen var det vinnande namnförslaget från Anna-Lisa Arvidsson och Lenne Lennesson som också prisades med en check på 1000 kronor vardera. Bror Danielsson körde in i invigningsbandet och kommunalrådet Daniel Schützer ....ja han skrattade hela vägen.

Mer möjligheter för etableringar

– Det här är ett viktigt steg i satsningen på och expansionen av Töcksfors som ett industrinav i Västra Värmland. Det är nu viktigt att gå vidare med att skapa mer möjligheter för etableringar i Töcksfors. Ett sådant exempel är våra tankar på ett nytt industriområde vid motorbanan i Töcksfors säger Daniel Schützer (S) kommunstyrelsen ordförande

Den nya vägen sammanbinder Industrivägen i väster med Källhultssvängen i väster. Samtidigt som den underlättar transporter så finns även nya möjligheter för befintliga företag att expandera och nya att etablera sig. Årjängs kommun har nu 40 000 kvadratmeter tomtmark att erbjuda i området, förberedda med vatten och avlopp och även fiber.

– Företag kan redan nu anmäla intresse för att få möjlighet att köpa mark på en av de attraktivare platserna man kan hitta, med en storslagen utsikt nära E18 och Oslo, säger samhällsbyggnadschef Peter Månsson.

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: robin sandberg