Vinnare av Näringslivspriset 2022

Moa´s Garden vinner Näringslivspriset 2022
Från vänster: Annika Bergström, Thomas Bergström och Moa Bergström

Moa´s Garden mottog priset på Näringslivsdagen som anordnades av Nordmarkens Näringsliv den 24 november. Ett välbesökt arrangemang med närmare 60 deltagare.

Pristagaren utses av Nordmarkens Näringslivs styrelse. I år var det inte mindre än 16 företag som var nominerade.

Motivering till Näringslivspriset

Får både trädgårdar och företaget att blomstra
Med mod och engagemang har företaget utvecklats under både med- och motgång.
Från ett frö har det slagit rot och växt till ett blomstrande företag som förser trädgårdsintresserade med förstklassiga växter och goda råd i den numera åretruntöppna handelsträdgården. Utöver handelsträdgården hjälper de gärna till att förverkliga sina kunders trädgårdsdrömmar genom proffsig hjälp med planering och trädgårdsarbete.

"Thomas har under lång tid byggt upp sitt företag och hela tiden utvecklat tjänster och utbud efter vilka behov som kunderna har. Att det nu även finns en ny generation som arbetar i och är med i utvecklingen av företaget är glädjande, visar på stor framtidstro och ger en service till Årjängsborna som efterfrågas!", Daniel Schützer, kommunstyrelsens ordförande

”Moa´s Garden har gjort en fantastisk resa med en ständig utveckling från år till år.
Thomas och Moa brinner för sin uppgift och har med ett stort engagemang bidragit till att få Årjäng att blomstra på flera sätt.”, säger Johan Västsäter, Nordmarkens Näringslivs ordförande.

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: elenor karlsson