Vinnare av Näringslivspriset 2021

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

JFJ Bygg AB mottog priset på Näringslivsdagen som anordnades av Nordmarkens Näringsliv den 9 november. Ett välbesökt arrangemang med närmare 70 deltagare.

Pristagaren utses av Nordmarkens Näringslivs styrelse. I år var det inte mindre än 18 företag som var nominerade. JFJ Bygg utsågs av en enig styrelse som vinnare.

Motivering till Näringslivspriset

Med kunden i fokus bygger de hus och skapar drömhem
JFJ Bygg är ett väletablerat företag med bra tillväxt och lönsamhet. Företaget har gjort en imponerande resa från enskild firma som bedrev byggnads- och snickeriarbeten till ett familjeägt aktiebolag med sexton anställda. Idag erbjuder de även kunderna nyckelfärdiga kvalitetshus under de egna varumärkena Årjängsstugan och Årjängsvillan. Företaget är känt för personligt engagemang, flexibilitet och trygghet genom hela byggprocessen.

"Med FJ Bygg, Årjängsstugan och Årjängsvillan har Fredrik och Josefin byggt upp starka varumärken med kundens önskemål i fokus. Deras tillväxt visar tydligt vilka proffs de är och jag är övertygad om att de kommer ta sitt företag ännu mycket längre. Affärsidén är klockren i en allt mer individualiserad värld!", säger Daniel Schützer (S), kommunstyrelsens ordförande.

"Fredrik och Josefin har gjort en imponerande resa och utvecklat byggkonceptet till att idag designa och bygga kundens drömhem efter sina förutsättningar och önskemål. Med kombinationen av kundfokus, ekonomi och strategisk utveckling har företagarna skapat en stabil företagsgrupp som har goda förutsättningar att växa ytterligare", säger Johan Västsäter, Nordmarkens Näringslivs ordförande.

Konfettiregn över vinnarna av Näringslivspriset 2021
Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: elenor karlsson