Vi får bidrag för utbyggnationen av stadsnätet

Post- och telestyrelsens (PTS) Bredbandsstöd ökar tillgängligheten och internetanslutningen i Sverige. Det har förbättrat tillgången till snabbt och pålitligt bredband och minskat den digitala klyftan i samhället.

År 2023 tilldelades Årjängs Nät stöd från PTS, vilket möjliggör utveckling av bredbandsinfrastrukturen i vårt nätområde under de kommande åren. Startdatum för utbyggnadsprojektet är den 1 december 2023 och slutdatum är den 1 december 2026.

Vid beställning av fiberanslutning kommer din fastighet att bli ansluten innan projektets slutdatum. Fastigheter som omfattas av stödet finns i Töcksfors och i delar av Karlanda. Alla fastigheter som finns med i projektet kommer få ett brevutskick med erbjudande om anslutning någon gång under projektperioden. Om du väljer att beställa kommer du att bli kontaktad av entreprenör när det är dags för din anslutning.

Byggnader som tilldelas bredbandsstöd från PTS kan anslutas från 19 900 – 24 500 kronor via Årjängs Nät. Den årliga serviceavgiften är 600 kronor per år. Avgifter för abonnemang tillkommer och betalas direkt till vald tjänsteleverantör.

Fastigheter som omfattas av stödet finns i Töcksfors och delar av Karlanda. Vill du veta om just din fastighet finns med i projektet? Kontakta oss.

E-post: info@arjangsnat.se

Telefon: 072-500 16 22

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: annelie pettersson