Anslutning villaägare

Fiberförläggning
JS Sverige

Årjängs Fibernät ger dig tillgång till Internet, TV och telefoni - allt i ljusets hastighet.

Smart Phone, Smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator ... Våra sätt att surfa blir allt fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag är det inte säkert att det går lika snabbt i morgon. Med en anslutning till Årjängs Fibernät så är problemet löst. Hos oss kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek i ett öppet nät med flera tjänsteleverantörer att välja mellan.

Fiberanslutning i centrala Årjäng

Ordinarie pris för efteranslutningar är 24 500kr för en privat villaanslutning i centrala Årjäng. Anslutningsavgiften betalar du efter att fiberanslutningen är installerad.
För att kunna säkerställa en kvalitativ drift och service av fibernätet utgår en serviceavgift på 50 kr/månad och anslutning.

Förläggning av fiberkabel utförs ända fram till husvägg om Fastighetsägaren så önskar. Upp till 45 meter i mjukt underlag och grovåterställning ingår i avgiften. Därefter tillkommer ytterligare kostnader. Vi utför även husinstallationen där utrustningen placeras strax innanför yttervägg.

När vi ansluter en fastighet måste vi planera, gräva och dra fiber.Om du har en fastighet i ett område som redan är utbyggt och vill ansluta dig i efterhand så är det självklart möjligt. Årjängs Nät kommer erbjuda efteranslutningskampanjer i alla områden. Priset kommer dock att vara högre på grund av att vi får extra uppstartskostnader. Anmäl ditt intresse till oss. Du kan ladda ned beställningsblanketten här , 290 kB..

Anslutningskostnaden är en engångskostnad och kan variera beroende på vart du bor någonstans.

För en privat villa i centrala Årjäng är anslutningskostnaden 24 500kr.

För en anslutning av din fastighet på landsbygden så krävs ett medlemskap i en fiberförening. Anslutningskostnaden kan varierar mellan föreningarna. Här lämnas offert för varje förfrågan. Här kan du fylla i en intresseanmälan om du har fastighet på landsbygden: Intresseanmälan Länk till annan webbplats..

För Allmänna villkor kontaktar du oss.

Kontakt

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: maria carolina tenman